Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

torsdag 7 april 2011

Spottar för en spottstyver


Det florerar av vårbilder i Bloglandia och våren har kommit till Oslo också. Men kvällarna är fortfarande mörka och vad passar väl bättre då än ny utebelysning? Har letat en stund efter seriekopplade utelampor, men det blir lätt lite dyrt. Såg några för 1800 pix, suck....


Så fick jag ett tips om att kika på Clas Ohlson och jammen om de inte hade precis det jag skulle ha, för 300 kronor. Tusen tack! Så har jag lite flax att det sitter en stickkontakt med inbyggd ljussensor precis där jag behöver det så det var bara att koppla ihop och vänta på mörkret. Tror det blir fint när rosorna växer sig större. Nu ser de bara ut som gammalt påskris.


Själv tyckte jag det blev ganska bra, men blev snabbt nerplockad på jorden när jag frågade min Käre vad han tyckte om resultatet. "Hva, lyste det? Det såg jeg ikke en gang. Sikker på at de virker?" 

Emma

12 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja se karlar;-)

Det är fint med spottar i trädgården hela året, det finns så mycket häftiga arrangemang man kan göra. Så fint det lyser i din rabatt och upp på väggen, jag är övertygad om att det kommer att bli jättefint sen när rosorna kommit upp också.

Ha det gott!
Kram,
Regina

annika sa...

Tror också att det kommer att bli fint med uppväxande rosor. Du den manliga delen i vår familj ser inte heller sköna viktiga detaljer.

Kram
annika

Hanna sa...

fint.
kram
Hanna

Violetta sa...

Det her ble jo rene slottsbelysningen! Du er så smart altså! Blir nok nydelig en varm mørk sommerkveld - opplyste duftende roser... slå den!
Vakker header også! :)

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Haha det där känner jag igen, min man är likadan. Kan dröja ett halvår innan har ser att jag köpt nåt nytt som hela tiden stått framför näsan, fniss!

Jättesnyggt blev det!!

Kram på dig

Bonnfrua sa...

Men duh! Så läckert!
Så det är Clas Olson man ska bege sig till...
Din käre är nog som en karl är mest... ler igenkännande.

Elsa och Helena sa...

Hej Emma! Det syns ju klart och tydligt att det lyser:) Fint året om.

KRAM Helena

Essay_writer sa...

nice capture

Cajsas Faster sa...

Hej, jag har kikat in en snabbis!

Trevlig helg, Marie

Catherine sa...

VERY NICE Emma!Hope you are fine. Hugs Catherine

Anette Willemine sa...

Skal si du gjorde et kupp! CO overrasker meg stadig vekk. ;)

Ser du er ute å snoker på uteplanter allerede. Jeg ligger nok litt etter der. Har bare kjøpt noen få påskeblomster for å pynte på trappen. Mannen i huset har alltid mange planer for drivhuset, men i år kan det se ut til at det blir noe begrenset, siden vi skal være borte noen uker. Vi får se...

Ønsker deg en deilig ny uke, Emma!

Klem,
AW

Inger-Lise sa...

Synes det ser fint og lovende ut! :) Tror det blir kjempe fint med bugnende roser over! Og mannfolkene hva vet vel de.. hehe..
Har gjort noen bra kupp på Clas Ohlson i det siste selv. Ikke dumt å kunne finne noen godbiter i favorittbutikken til gubben.. "Joda kjære jeg kan godt bli med deg dit i dag også!!" (thi-hi ;)
KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails