Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

tisdag 15 september 2009

Pyssel stort som smått

En väninna har nyligen fått sitt andra barn och hon la ut så fina bilder på Facebook. Jag tänkte jag skulle ge henne en liten present så jag tog mig friheten att printa två av hennes bilder som jag klistrade på en stor tändsticksask och sedan plastade in.


Nu skal det sägas att jag är inte pysslig av mig, får inte till det med stickning eller oljemålning hur gärna jag än vill, men det här blev ju lite kul eller?
Något annat jag jobbat med de sista dagarna är att fixa till skobänken. Den följde med huset när vi köpte det och har stått på vinden i tre år. Brun, fläckig och skitig. Nu har jag äntligen tagit itu med saken och slipat, grundat, målat och shabbat (för första gången någonsin). Det är något jag är mycket duktigare på - måla, tapetsera och snickra. Ja, tycker jag själv alltså. ;)

PS. Bilderna publiceras på höjden, fast de ligger bredvid varandra på förhandsgranskning. Någon som har tips på vad som sker?

3 kommentarer:

Violetta sa...

Veldig koselige fyrstikkesker - et smart påfunn, og nydelig skohylle! :)

Du har kanskje ikke plass til to bilder i bredd? Det man ser på forhåndsvisningen stemmer skjelden med "virkeligheten"

Emmas utsikt sa...

Ah! Nå følte jeg meg dum! Selvfølgelig, takk skal du ha.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Önskar jag kunde hjälpa dig med bilderna, men jag är urdålig på sånt. En sån fin skohylla, passade så perfekt i eran hall. Den kan du känna dig nöjd med. Och askarna till väninnan är jättesöta.
Goa kramen
AnnaMaria
Ps, stövlarna är toppen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails