Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

fredag 18 september 2009

Att leva med barn

Att städa efter små barn är som att försöka att gräva en grop i Sahara. Helt omöjligt. Det går två minuter så är allt upp och ner igen. Därför blev jag så glad när jag hittade varukorgar till hemmabruk på Clas Ohlsson som passade perfekt in i Lillemans skåp. Inte bara kan vi städa leksakerna i korg på ett enkelt sätt, nu kan vi lyfta de enkelt på plats i skåpet också. Det är så lite som ska till för att glädja mig. ;)


Jag hade också sån tur att jag fick tre potatislådor med mig hem från en Kosta Boda-butik som hade utförsäljning. De ska jag fräscha till och ha ute i trädgårdsboden.

Var en tur på Plantagen idag och fick köpt buxbom och klematis som jag ska få ner i jorden i löpet av helgen. Köpte en löksättare, eller vad det kan heta, som jag hoppas ska hjälpa mig när jag planterar mina lökar. Förra hösten satte jag över 1000 lökar med spade och det var inte skojigt. I våras grävde jag upp hälften av de för att experimentera lite med lökdelning, men dumma mig kommer ju inte ihåg vilken korg som har vilka lökar så detta kan bli en överraskning till våren om svarta tulpaner kommer där jag tror jag satt vita. Men det er klart, det finns värre saker här i världen.

Ha en fantastisk helg!

3 kommentarer:

Broarne sa...

Hej
Tack för rösten, jag tänker lite på alla Norska läsare, men man måste väl få vara patriotisk någon gång ibland :o)
Annmarie på Broarne

ღ Fyra årstider sa...

Ville bara titta in och säga hej. Nu ska jag kika på din blogg.
Kram Lotta

Majas skafferi sa...

HEJ! Oj, satt du 1000 lökar?! det måste ha varit en blomsterprakt utan like i våras!
Jag satte också svarta tulpaner för två år sedan, det kom upp gula istället! Fel från "Bröderna Nelsson"..vilken fin skohylla du fick till! Och tändsticksaskarna, kul present! Ha det bra!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails