Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

onsdag 30 mars 2011

Nej, det är nog kört alltsåTrots att min egen lilla solstråle gör allt hon kan för att få fart på pelargonerna ser det inte ut som om de har klarat vintern. Hon har sprungit fram och tillbaka, helt naken, med sin lilla vattenkanna och klättrat upp och ner på pallen och vattnat alla krukorna i tur och ordning. Det blev många fina bilder av det, men hon ska få slippa och sin visa lilla rumpa här....

Längtar till påsken, då blir det en tur till Rockdala, ett pelargonparadis på jord. Jag ska leta fram några bilder därifrån och uppdatera så fort jag hinner. Nu är det tvätt som ska hängas innan Lillebror vaknar...så går nu dagarna...men det är fina dagar!

Emma

4 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Heeej gumman =)
Hi hii Stackarn.....Försöker få fart på stackrarna ;)
Ska bli kul att se bilder därifrån sen!

Kram till dig*

Vitt hus med svarta knutar sa...

Meeen så synd att Pelargonerna inte vill sätta fart fast de får så mycket uppmärkasamhet och omvårdnad av lilla gumman. Rockdala har verkligen fina Pelargoner. Jag köpte ett par på Trädgårdsmässan förra året och de är verkligen fin kvalitet.

Önskar dig en fin torsdag!
Kram,
Regina

färgtrappan/m-l sa...

Hej Emma!
Ja det är fina dagar med de små, det är en härlig tid. Men det fortsätter att vara en härlig tid även när de blir större. Det är underbart med dessa små människor som sedan blir stora fina människor. :)
Just nu har vi ju oxå en liten "bebis" ;), den lille katten, en vildbase av stora mått och oerhört charmig!

Synd om pelargonerna, du får nog skaffa nya till din solstråle.

Ha det gott! /maja

Essay_writer sa...

cool

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails