Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

onsdag 19 januari 2011

Dålig, men snygg, termos


Ungarna behövde nya termosar och valet föll av två orsaker på ett par läckra från House Doctor. För det första hade jag inte tid att leta efter andra varianter och för det andra tyckte jag korken var smart och enkel att rengöra i förhållande till varm O´boy som ju gärna luktar illa efter en dag på tur.

 

Visst är den läcker? Ungarna tyckte också det. Frid och fröjd i hemmet! Men när Lillemor tappade koppen i golvet så gick örat av. Det tycker jag är vansinnigt dåligt för en termos som kostar 230 kronor.  Fram med superlimmet...

Emma

Psssst 
Jag log gott åt era kommentarer om att sitta skönt på dunkudden. Synd den inte är så fluffig längre bara, hehe..

9 kommentarer:

färgtrappan/m-l sa...

Vad trist. Att den gick sönder alltså. Muggen. Men de är superfina termosar. Hoppas ditt superlim funkar!

En härlig bild på dig på din nya head!

Ha det så gott! /maja

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tråkigt med så dålig kvalitet på så snygga och dyra termosar:-( Har du haft dem för länge, annars skulle jag gå tillbaka till butiken med dem. I annat fall får vi hoppas på superlimmet.

Appr dunkudden, den kanske går att stoppa om??? Choklad, wienerbröd, gräddsås brukar vara säkra kort *hihihi*

Kraaaaaaaaaaam,
Regina

Vardagslyx sa...

Absolut snygg! Synd att den var så dålig bara:-( Men superlim fixar väl det mesta!

Kram Pernilla

annika sa...

Tråkigt när man betalar en hel del och så tål det inte barnhantering. Hoppas att de håller värmen bra i alla fall.
Läste ditt förra inlägg och kände igen mig i hur det var under småbarnstiden. Den kommer aldrig igen men det kan din tränade rumpa göra. Det kommer en tid då du kan avsätta egen tid för träning mm. Ha det nu gott med barnen och du är säkert en bra mor. Man måste inte baka egna bullar jämt. Jag vet att det är svårt att sänka sina krav och se vad som är viktigast men det måste man för att klara av alla krav.
Fortsätt att förnya din dunrumpa så går det att modellera om den längre fram....om det är viktigt!

Kram
annika

Rosa muffins sa...

Hei Emma.
Takk for kommentar på bloggen min:) Enig med deg i at noen av de største bloggene gjentar seg selv innimellom (akkurat som ukebladene) så de er ikke nødvendigvis de mest interessante å lese nei..Gøy å oppdage bloggen din da:) Ser du har kjøpt dårlig termos fra House Doctor. Jeg kjøpte to elendige termoser forleden, fra Green Gate. Kald kakao i løpet av to timer. Lærer visst aldri. De er jo så fine liksom :) Tror jeg har lyst å lese mer her hos deg og følger deg videre. Ha en fin kveld :) Hilsen fru Muffins

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
kram
Hanna

Violetta sa...

Køp aldri termoser med ører sier nå jeg, selv om dine (termoser) er knallfine i fasong og mønster!
Klag på kvaliteten, så får du sikkert en ny. En termos skal jo brukes, ikke stå til pynt, så dette burde den tåle!

Kannen... dessverre var den bare i gult. Sikkert derfor den kostet 10 kroner. Men det var i desember, og hvem vet hva de har nå. Kjører jeg forbi kan jeg sjekke for deg!

Et hus i en hage sa...

Æsj... Ja de er kjempe fine, men det er jo en annen grunn til at man kjøper de da... Jeg kjøpte noen termoser på IKEA for lenge siden til 49,- eller noe i den duren, de tar vel ikke mer enn 1/2 liter kanskje men de holder i allefall på varmen!!
Ha en fin fin dag:)!!
Klem Tone-C

Villa Klaraberg sa...

Hei Emma! Så lekre de termosene du kjøpte var, men så synd hanken gikk av. Jeg hadde nok gått tilbake til butikken og reklamert..men du ordner det nok med litt superlim også. Det er så ergelig at ting går istykker så fort. Nydelige bilder av lillebror lengre ned, så god han er!! Ønsker deg en flott helg, klem fra Jorunn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails