Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

fredag 17 december 2010

Stickigt tomtepar


Igår fick ni se en del av min gamla, ärvda julpynt, men varje jul kommer det som regel alltid in något nytt i huset. Det här paret flyttade in hos oss för två år sedan och är handgjorda av en bekant till barnens farmor och farfar.


Sådana här gubbar värdesätter jag. Det är någon som har lagt ner mycket tid och kärlek för att göra de till just mina barn. Det tycker jag är så beundransvärt. Förhoppningsvis kommer också barnen att inse det med tiden och ta väl hand om de när de flyttar hemmifrån. De var iallafall helt från sig av förtjusning när jag tog ner dem från vinden häromkvällen.

Är det förresten någon mer än jag som INTE fått gjort eller sänt några julkort i år? *dåligt samvete* Men det är ju trevligt att få kort i mellandagarna också, eller hur?

Emma

9 kommentarer:

Ida sa...

Vilka härliga tomtar! vilket pyssel att få ihop dem!!!
Jag är också sen med julkorten, skulle skrivit ut dem igår och då tog tonern slut... så det får bli en nyårshälsning istället!
Kram kram Ida

Romantiska Hem sa...

Trevlig helg! Kram Petra

färgtrappan/m-l sa...

Vilket fint norskt par! För det är de väl? De ser ut som bestefar o bestemor där de sitter :)

Men Emma, var det jag som gav dig dåligt samvete för julkorten?? Ha inte dåligt samvete, man kan inte hinna med allt och du tar säkert hand om dina vänner på andra sätt. Det finns så mycket vi förväntas hinna med och man behöver släppa vissa saker annars försvinner ju glädjen när all ork bara äts upp av alla dumma måsten. Nä, släpp det där med korten i år tycker jag och tänk på alla bra saker du har gjort i veckan, alla fina saker du o barnen lämnat bort till andra som inte så mycket har. Tänk på det du å må gott istället.

Ha en härlig helg!
Ha en go helg!

cat sa...

Så himla gulligt tomtepar. Hmmm du påminnde mig om julkorten, ska de verkligen redan vara klara? Guda vart tog december vägen? Dags att ta fram kameran ch fixa lite fotopapper!!
Ha de gott. Catarina

Linda i Lönnbacka sa...

Allt kan man inte hinna med, men justkort är något som jag alltid brukar skicka ;) Skicka ett gulligt MMS på gullungarna istället...

Underbart tomtepar, jag har ett handgjort tomtepar som jag fick som liten av en jag kände. Idag värdesätter jag det verlkigen och så blir man nostalgiskt också!

Kram och ha en mysig helg!

Hanna sa...

Ett så vackert par.
Ha en fin adventshelg!
Kram
Hanna

Vardagslyx sa...

Imponerande tomtar! Tror säkert att barnen kommer ta väl hand om dem även i framtiden!

Julkort, ja... Har beställt, men de har inte fått dem än, så frågan är när de kommer fram...

Ha en skön helg!

kram Pernilla

Om å få livet snudd på hodet.. sa...

Ååå det er så koselig med sånne strikkede nisser! Jeg ønsker meg en hel hjemmestrikket nissefamilie :-)

a piece of happiness sa...

Riktigt hantverk är absolut bäst.
Kram LiseLotte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails