Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

fredag 31 december 2010

Gott nytt år!


Kära allihopa! Tack för alla trevliga hälsningar och besök, trots att jag drabbades av en ofrivillig julferie i bloggen. Jag har haft så mycket att blogga om, men helt enkelt ingen tid. Här har det gått i ett i juldekorering, ljusstöpning, magsjuka från den ena till den andra och runt igen. Lillebror är en social liten 5-månaders baby, som vägrar att gå att lägga sig före mor, vägrar att ta napp och som inte är intresserad av gröt eller välling. Jag känner mig utsugd, bokstavligen talat. Tänder är på gång och det kliar i munnen på den lille. Ja, ni förstår att dagarna går. Snart är ungarna tillbaka på dagis, granen kastas ut och allt det vackra packas bort till nästa år. Trist egentligen.


Man hoppas att mellandagarna ska användas till lek med barnen och umgänge med vänner man sällan har tid att träffa, men inte ens det har det blivit i år på grund av råkyla och sjukdom. Jo, lite besviken på den punkten är jag nog, trots att julen annars var härlig med många fina klappar och familjesamvaro.


Vad tycker ni om nyår egentligen? Jag har alltid varit lite anti och vill helst bara ta det lugnt, äta något gott och tänka över förväntningarna på året som kommer. Jag ska fortsätta drömma om huset med stort H. Högt till tak, ljus, rymd och atmosfär. Nära sta´n men ändå lantligt, barnvänligt men privat. Ja, ni vet...det är lov att drömma.

Gott nytt år!
Emma

13 kommentarer:

annika sa...

Utan drömmar kommer vi ingenstans. Fortsätt att drömma och ta tag i det. Jag hade en dröm i 10 år. En dag bestämde jag att nu är det dags...jag hade gjort en del förberedelser...så infriades drömmen den hösten och även året därpå. Då jag har hållit i anställningsintervjuer så har en av mina frågor varit just om man har någon dröm kring jobbet eller privat(om man vill svara på det). Jag tycker att det säger en del om människan ifall man har ett mål/dröm.
Förstår att du känner dig utsugen och lite besviken. Man vill så mycket men det funkar inte alltid. Men kanske att man gör något av det som man vill. Småbarnsåren går fort och det är fullt upp hela tiden. Du hinner sen...
Då barnen var små så var vi oftast hemma på nyår. I vår stad ordnar kommunen ett fantastiskt fyrverkeri vid slottet på tolvslaget så där har vi varit några gånger.
Ha en mysig nyårskväll med din familj.
Gott Nytt 2011

Nyårskramar
annika

NataljaOblonskaja sa...

Det där med ammande ungar som vill bitas för att det kliar i tänderna känner jag igen:-). Satt ständigt med ett finger berett att kila in i munnen för att få bort "hajen" när jag ammade.
Och Anti nyår..ja...känner sällan feststämning...bara vemod....ska äta hos min mormor idag så det blir garanterat lugnt:-)).
Önskar dig ett lyckligt 2011
och ett Gott Nytt År!!
Camilla

Vardagslyx sa...

Gott Nytt år, fina bloggvän! *•♥♫˙·٠•●♥ ღ•*

Ha ett härligt slut på året, så ses vi nästa år igen!

Kram Pernilla

Emidoras verden sa...

Bare innom for ønske deg og dine et
riktig godt nyttår!
Ser frem til å følge deg inn i det nye året!
Nyttårsklem.

Mina dagar sa...

Ja du har verkligen fullt upp!
Hoppas ni får en myyyysig nyårsafton iaf!!!

GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!
Kram Eva

färgtrappan/m-l sa...

Hej du! Vill önska dig ett härligt gott nytt 2011 fylld av massa roliga drömmar och barn utan magsjuka!

Du har en sak att hämta hos mig, om du vill :)

Kram Maja

Inger-Lise sa...

Hei kjære du. Så leit å høre at dere har vært syke i julen. Hører det er mange som har vær det. :( Håper formen kommer seg fort, så dere kan nyte de siste fridagene sammen. :)
Enig med deg, nyttår er oppskrytt og masse mas for en slitsom fest. hehe.. Men det kan jo være hyggelig også. Vi skal ta det helt rolig i år, bare oss her hjemme. Skal bli helt supert! :)
Ønsker å takke deg for all inspirasjon og glede du gir via bloggen din. Takk for koselig bloggebekjentskap, gleder meg til å følge deg og din søte familie i 2011 også.
Kos deg som best du kan i kveld.
KLEM fra Inger-Lise

Martilie sa...

Takk for masser av god inspirasjon og koselige kommentarer i året som har gått..

Gleder meg til å følge med videre i 2011 :)

♥ GODT NYTT ÅR! ♥

Nyttårsklem fra Tove

Lauras gård sa...

Gott nytt år vännen! Alltid lika trevligt att läsa din blogg. Hoppas att du får en jätte mysig kväll och att några önskningar går i uppfyllelse nästa år. Kram Stina

cat sa...

Nyår är jag helst tillsammans med mina närmaste, de jag håller kär. Äter och dricker gott, bara tar det lugnt.
Önskar dig ett underbart 2011. Kram, Catarina

Catherine sa...

Happy New Year Emma, to you and your family! Blessings Catherine

Linda i Lönnbacka sa...

Inför nyår känner jag nog ungefär likadant, det är skönt att ta det lugnt och mysa med familjen, tänka på året som gått och på förväntningarna inför det nya året... Annat var det förr... innan barnen, då var nyår = fest!!

Det är nästan så man har glömt hur det var att ha spädbarn men visst minns man att det var jobbigt.. Puh!

Önskar dig ett toppen-2011!!

Kram kram

Hanna sa...

Hoppas att du får en fin fortsättning på det nya året.
Kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails