Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

tisdag 26 oktober 2010

Tankar kring livet


Jag menar att det är jag själv som väljer vilka delar jag vill ha i mitt liv. Det är jag som väljer hur mitt liv ska vara och var det ska ta mig. Det är jag som måste sätta ihop dess bana och välja dess medpassagerare.Ska jag över broarna eller  vika av för hinder? Ofta påminner jag mig själv att målet är ingenting, vägen är allt. Det är lätt att glömma bland snoriga näsor, matlagning och blöjbyten. Eller vad tycker ni? Lev livet, njut livet.

Emma

7 kommentarer:

Louise sa...

Sååå kloka ord av en klok kvinna!! :)

Gyngestol og kaffigrut sa...

Takk for kloke ord!
Minner meg selv ofte på å nyte bittesmå øyeblikk i en travel hverdag, og lagrer gode stunder i hjertet mitt.

Ha en fin kveld!

cat sa...

Lev livet, ta varje dag som den kommer och njut av att den kommer. Jag försöker leva efter den enkla devisen - det är inte alltid så lätt. Men att alltid ha det i åtanke hjälper faktiskt.
Ha de gott, kram Catarina

Et hus i en hage sa...

Det er alltid godt å komme til bloggen din! Du har mange gull korn, og ja vi burde absolutt ikke utsette alt til i morgen, da kan det være for sent! Men det er ikke lett å tenke på eller ha ork til i en travel hverdag!
Stoor klem Tone-C

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ibland går livet i hundra knyck och vi hinner inte tänka, men rätt vad det är så får vi en stund till eftertanke...och visst är det livet i vardagen som är det viktigaste och att vi ger det den uppskattning som det är värt. Visst måste vi planera, men inte för lycka, vi vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn. Jag refererar gärna till böcker och har nyligen läst "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", en underbar bok btw, huvudpersonens devis var "det är som det är och det blir som det blir". Som du säger lev livet, njut livet...

Ha det gott!
Kramar,
Regina

Linda i Lönnbacka sa...

Så klokt skrivet, visst är det verkligen så!

Vägen är allt...

Ha en mysig dag!
Kram kram

Ensamma mamman sa...

Oj vilket fint och tänkvärt inlägg! Tack för de! Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails