Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

måndag 25 oktober 2010

Skoaffär på nätet


Alla som har småbarn i huset vet hur det är när vintern kommer. Passar skor och overall fortfarande? Knappast. Personligen tycker jag det är ganska slitsamt att dra ut med barnen för att prova skor och kläder. Det är ju inte så kul för de små heller och vi är nog många som har varit tvungna att byta pga fel storlek. För en tid sedan fick jag tips från en god väninna om en skoaffär på nätet, som jag nu vill dela med er. Den har ett stort utbud, bra priser och  inte minst gratis frakt och retur. Kan det bli bättre? Sitt hemma i lugn och ro och hitta skon som passar dig och få den snabbt hem till närmaste postkontor.
Den finns både i Norge och Sverige och heter Brandos.

Emma

12 kommentarer:

Catherine sa...

Hi Emma! the wallpapers are from ""Brunschwig& son","designer's guild""colefax&fowler" "nobilis".love the dog and baby picture! Hugs Catherine

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska en fortsatt bra vecka.
Kram
Hanna

godastunder-tokigaidéer sa...

Japp det kommer man ihåg lovar det blir lite lättare med äldre barn men mycket dyrare, tyvärr.

Kram Anna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag minns verkligen hur det var att dra iväg med tre stycken när overaller och stövlar skulle inhandlas!

Brandos är bra just för att det går att prova i lugn och ro hemma, passar det inte kostar det inget att skicka tillbaka.

Ha en fin måndagkväll!
Kram,
Regina

Inger-Lise sa...

Har klikket meg rundt og rundt der inne mange ganger, for de har sååå mye fint. Men aldri endt opp men å handle. Har vært så usikker på størrelse og sånt, men nå som vi kjøpte vintersko til guttene fikk vi målt føttene deres og nå vet jeg hvilke størrelser. Så nå kan det shoppes! :)

färgtrappan/m-l sa...

Vet du? Det är inte bara småbarn som ändrar storlek på fötterna...hmmm... även en tonåring har aldrig samma storlek från årstid till årstid. Just nu är han uppe i storlek....43(!) Hu, var ska detta sluta, han är ju bara 13 och var ju nyss min lille plutt. Har de storlek 43 på Brandos tror du ;)

Nä, skämt åsido, och det är ju jättebra att kunna beställa hemifrån i lugn o ro. Super!

Ha det gott! /maja

Elsa och Helena sa...

Ja det minns jag klart och tydligt, det var svettiga tider det:) Fint tips av dig till de som har små barn, gratis frakt och retur kan inte bli bättre. Skorna ser rejäla och fina ut också.

KRAM Helena

Siri sa...

Jeg synes du er tøff som tør kjøpe barnesko på nettet. Selv om favorittene fra Kavat fx er vanskelig å få tak i i Norge, men enkelt på nett, så tør jeg ikke. Forleden sto jeg med lille duden og skulle ha vintersko. Støvlebe passet - helt til skofag-damen tok ut sålen og viste meg at vi måtte ha en størrelse større. Til meg selv ja, men hvis det er mas med bytting og sånn i nærbutikken, er det jo et voldsomt styr på nett da. Og kanskje det ender som i butikken - at det rett og slett er modellen som ikke passer...

Sorel og sånn er vel i og for seg greit da - da prøver man bare i en butikk og bestiller på nett - men da er det for å spare penger så klart, ellers er man jo like langt.

Emmas utsikt sa...

Jeg leser nøye og vet hva barna har for lengde på føttene, så jeg synes det går helt fint. Så sjekker jeg størrelse på sålen for sikkerhets skyld når de kommer i hus. Posten er uansett nærmere enn skobutikken. :)

Et hus i en hage sa...

Ja er det ikke bekvemt med nett handel:-)! Har selv handlet en del merke klær til barna der, og til meg selv! Har også bestilt fra statene og det har vært både trygt og greit!
Nå skal jeg prøve å henge opp noen gardiner på glass dørene i gangen! Spennende, håper det blir fint ellers har jeg laget noen hull til ingen nytte;-)
Ha en fin fin dag!
Klem Tone-C

Mina dagar sa...

Tack! MÅSTE in och kika!!!
Kram

Hanna sa...

bra med skoaffär på nätet.
kram
hanna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails