Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

måndag 2 augusti 2010

Liten blir stor

Måndag, första dagen på jobb för de flesta...ooooj det är segt att ta sig ur sängen. Lillebror och Lillemor sover sött, men deras storebror tyckte att 5.30 var en bra tid att vakna...uuuuu.  Så god morgon alla morgonfåglar, önskar er en flott start på en ny arbetsvecka.

Minns ni de här små rackarna? Läs mer här och här.Liten har blivit stor och de små sticklingarna från en torr gammal Appleblossom bjuder nu på den här prakten. Jag planterade en stor kruka med flera av småplantorna, tillsammans med en hängpelargon som jag inte minns namnet på just nu och nu har härligheten en diameter på ca 80cm. Ljuvligt!  Moderplantan bjuder också på växtprakt, men den fick en egen kruka. Mitt enda problem nu är hur jag ska få plats med alla mina älsklingar i källaren i vinter? Den dagen den sorgen...


Jag gillar verkligen pelargoner. Lite Medelhavskänsla och drömmen om en varmare vardag.


6 kommentarer:

Två systrar sa...

Men Emma!! Vad kul! Grattis!!!!! Vilken liten goding! Mår du bra nu då? Kramar från oss i Nynäs! C&M

Lilla Huset sa...

Så enorma de har blivit, riktigt god skötsel från dig!/Kramen

Fånga dagen sa...

Hej Emma!
Oj vad dina pelargoner var fina.
Du skulle se mina de blev också bra de som var så små. Men vet du en sort har så stora blomklasar att bladen nästan inte syns, härligt.
Så du har bott i Ystad du, ja det var en otroligt fin stad. Jag vet inte varför men det är något speciellt med de där husen som ligger på trottoaren, vackra dörrar och blommor mmmmm.
Du får väl åka dit ibland och njuta lite av dina barndomsminnen.
Hoppas ni har det bra allihop och att ni får kramas mycket med nykomlingen, det är ju så himla mysigt.
Ha en skön vecka ni
Kram Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Nej, jag satte inte kaffet i vrångstrupen, jag blir istället så otroligt rörd när jag läser att du fått ett litet gossebarn. Det är så gripande och jag är imponerad av att du inte berättat något, men så klokt.

Jag tänker på dina ord...jag har fyra barn och för varje barn har jag funderat över om jag utmanar ödet...jag har inte heller vågat ta något för givet.

Stort grattis till hela stora familjen!!!
Kram,
Regina

Ps. Pelargonerna är fantastiskt fina;-)

Vardagslyx sa...

Oj, det vill till att ha gröna fingrar! De där har du verkligen lyckats med!

Vilken tid att gå upp, här sov vi allihop ungefär fyra timmar till! Hoppas du hinner få tillräckligt med sömn under natten för att orka upp så tidigt.

Kram Pernilla

Strandkullen sa...

vad duktig du är på att vårda dina växter...mina dör så himla lätt...hum...kramis semlan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails