Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

tisdag 30 november 2010

Pure & Original


Jag har målat fondväggen i köket med den kalkfärgen Pure & Original, i kulören North Sea Silt. Den är härlig att jobba med och jag är nöjd med resultatet. Rummet ser större och lugnare ut. Men jag trodde att det skulle vara mer levande. Den är mycket jämnare än vad bilderna på hemsidan är. Och jag jobbade verkligen med att inte måla jämnt och snyggt. Jaja... Hur som helst blev det bättre än det som var.


Bilderna är väl si som så idag, ta bild på en vägg liksom, hur spännande kan det bli? Och köksbänken är alltför stökig för att ta bild på, hehe. Visst är det ett fint fat? Från Matteus, jag fick det i present av snälla K och T i helgen. Tusen tack, mycket glad för det!

Emma

5 kommentarer:

Et hus i en hage sa...

Hallo i natten;)
Det ble jo kjempe fint da!! Fine bilder er det også!!
Dette skjønner jeg du er fornøyd med!
Artig med nytt til jul da:)!!
Jeg har forresten prøvd utallige ganger på å lage en link på bloggen men får det ikke til! Det jeg får som svar er at gadget er ugyldig eller noe i den duren, lå å grublet på dette i går kveld da jeg la meg.. Det hjalp ingenting, fant ikke ut noe mer;)..
Ha en fin fin natt/dag da:)
Klem Tone-C

Inger-Lise sa...

Spennende med ny vegg! Fin farge. Alltid herlig med noe nytt. :)
Joda, vi er nøye med å ikke fly med vogndekkene proppfulle med luft. Har fløyet mye med vogn, og aldri opplevd punktering før.. Var bare kjempe glad for at vi alltid drasser med oss pumpen!! :)
Best å komme seg i seng før desember er her!!
KLEM

EvaB sa...

Snygg vägg! Adventskontakt ovanför fönstret, verkligen en idé du kan vara mycket stolt över. Alla dessa sladdar och skarvsladdar stör verkligen annars. Må så gott i härliga adventstid!

Lilla Huset sa...

Ja, det är inte lätt att fotografera en vägg och göra den rättvisa, framför allt inte i det mörkret som råder nu. Men kulören ser riktigt fin ut och behaglig. Ha en riktigt skön dag!/Kram Merja

Jannickes Hjemmekos sa...

Nydelig farge på veggen; lunt og fint. Grattis med det flotte fatet også. Ønsker deg fine adventsdager. Klem fra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails