Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

måndag 27 september 2010

Så trött på


Tapeten.... efter fyra år med medaljonger vill jag ha något nytt, ljusare. Tapeten är fortfarande fin, jag är bara så trött på den!
Köksbänken... varför står det inte en espressobryggare där? Något jag velat ha i tio år.


Gardinerna...  fina fina gardiner, men varför bad vi inte svärmor om att de skulle hänga från takhöjd, inte fönsterhöjd? Dumma mig! Allt som kan öka takhöjden....
Lampan... hur kunde jag vara så dum att jag "gav bort" köpet av tre stora feta orginala industrilamper, för 100 spänn styck, till storebror i julas? "Du får ta en." Jo tjena... Tack ska du ha brorsan, tack så j-la mycket. Vad ska du med 3 till?
Sofforna... varför sparar jag inte ihop till ny klädsel? Inget fel på det vi har, men lite ljusare hade varit ok.

 

Stolarna... varför köpte jag inte de där råkula stålstolarna för 200kr styck för ett år sedan? Whyyyy? 
Bordet... varför har/tar jag mig aldrig tid till att göra i ordning det stora runda som står i garaget och väntar?
Mig själv... som aldrig är nöjd.


18 kommentarer:

Mejrams! sa...

Ja, Emma varför blir det så (känner igen mig själv)! Men du, du har ju en jättefin stomme att arbeta med. Börja med att tapetsera om och sen smyger du över till brorsan och "lånar" lamporna./Kram Merja

a piece of happiness sa...

Så är det. Efter tio år är jag också trött på mitt kök.
Jag tycker ju ditt är fint med det hjälper ju inte dig.

Kram LiseLotte

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ja tyvärr är det så att trött blir man på sina saker och ångrar sig gör man också sorry to say det tar inte slut. Vi gjorde misstaget att sätta björk luckor i vårt kök som var så snygga från början men nu har de gulnat och är defnitivt inte så roliga längre. JAg hade nog börjat med att tapetsera eller måla i något ljust och det kommer bli ljust.

HA det gott
Kram Anna

Elsa och Helena sa...

Ja Emma, är det det som hos dig, är trött på allt och är just i färd med att möblera om:)

KRAM Helena

Violetta sa...

Ja si det du Emma, hvorfor blir det aldri perfekt?! T.o.m. folk med hus som er til å dåne av har ett eller annet som skulle vært annerledes... Tror det er slik vi er skrudd sammen, eller kanskje blir vi alt for påvirket her inne? I blogglandia skal man helst ha tre prosjekt gående samtidig, vet du ikke det? ;-)

Joyforhome sa...

förstår dig till fullo :) en super fin tapet men man tröttnar så snabbt på dem

Kram Malin

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Emma
Hos meg får du full forståelse. For ett år siden tapetserte vi stuen med en fond-vegg. Nydelig og rådyr tapet, men den hadde sine begrensninger. Nå er tapeten vekke og det er herlig. Vi har malt stuen i en nydelig, lun farge (ikke lys). Er kjempefornøyd - ta deg en tur innom bloggen min å se. Vet du, Emma? Det er lov å ombestemme seg, det sier jeg til min mann... Klem

bakom berget sa...

Jaa...tänk att ibland känns precis allt fel! Fast jag tycker att du har det så himla fint!
Kram Åsa.

Hemmet Är Min Borg sa...

ja ibland kan det bli så fel, men du har ett kanonfint kök, att börja små planera i, ta en sak i taget
kram Jeanette

cat sa...

Vilket härligt öppet kök du har! Visst ledsnar man på färger, men jag tycker inte det spelar någon roll vad man väljer. Jag brukar pigga upp med nåt nytt/nygammalt lite då och då för att lura hjärnan ;D
Ha de gott. Catarina

färgtrappan sa...

Trött på.. det blir man alltid på det ena eller det andra, eller ibland både och ;)

Skrattade när du undrade var din espressobryggare var. Det undrar jag med. Var min bryggare är alltså. Har också väntat på den i 10 år. Kan vi ha samma leverantör tror du???

Ha det gott

Inger-Lise sa...

Er du?? Så kjedelig... Er jo en superfin tapet. :) Kanskje du kan beholde litt av den. Bare bytte på kjøkkenet eller i spisestuen? Eller vil du ha vekk alt?? Ja ja.. man blir jo både lei av og blind på det man ser hver dag. Så noe nytt er alltid spennende. :)
Du som er hjemmeværende fortjener forresten en kaffemaskin. Hils leverandøren og si det. ;) Eller ta saken i egne hender. Finnes mange fine førjulsgaver der ute.. Hihi..
Ha en fin dag i solen. Her blir det enda en innedag med host og hark..
(smittefri) klem

LjuvligtLantligt sa...

ja...vad ska man svara på det? Alla gör vi val som vi ångrar..tro mig!!
Kram Git

Nilla Q sa...

Ja men ibland är det ju så där... Vissa dagar känns allting bra, vissa dagar känns allting fel:-(

Kram pernilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kära vän, här låter det inte så uppåt...det konstiga är ju att när man gjorde alla de där valen första gången då var det ju precis som man ville ha det. Det var det finaste man kunde tänka sig. Jag lyssnade på radion här om dagen, det handlade om en afrikansk författare. Han blev tillfrågad om varför hans andra bok var så annorlunda mot den första han skrev. Hans svar var att efter att ha skrivit den första boken var han inte samma människa som innan han skrev den. Det där funderade jag på...så är det nog...man gör val utefter det man tycker och tänker just då...efter en tid förändras man pga av nya intryck och inspiration...då kanske man ser på saker i sin omgivning på ett nytt sätt och vill göra förändringar.

Upp med hakan. Kanske ska du börja med espressobryggaren?

Ha det så gott!
Kramar,
Regina

A House With A View sa...

Haha, vad roligt jag hade när jag läste ditt inlägg :)) Om jag känner igen mig? Jaaaaa, hihi. Men du är alltför självkritisk, vi andra som tittar in ser inte med dina ögon, vi ser ett fräscht och modern kök :) Men hur tänkte du med industrilamporna egentligen?? Haha.

Önskar dig en skön torsdagkväll!

Kramiz aka

Catherine sa...

Wouah! Emma you want to change evrything!usually i want to change evrything in spring, you in Autumn! Big hug Catherine

Små steg till ett enklare liv sa...

Hej! I ditt kök sjuder det av glad aktivitet men hörru.Fixa ljusare vägg,jag hade satt en tavla jag blir glad av vid matplatsen;som kan få en vaxduk på bordet i mönster du gillar,dra ner gardinerna och drapera soffan med dem.klarar sig inte brossan med en lampa,tro?Hi hii...
Lycka till,ser att Du är en glad prick ändå!! kram *piah*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails