Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

torsdag 1 oktober 2009

Säg det med blommor

Jag var på IKEA idag. Är inte där så ofta, mest när jag har hemlängtan. ;)
Fick köpt lite småsaker, men passade också på att förnya köksfönstret med en flott orkidé. Tänk att de bara kostar lite över 100-lappen..!
Egentligen är inte jag så förtjust i gula blommor, men den här var så näpen med sina tunna grenar och späda knoppar. Så skir, så spröd. Vacker.
Badrummet uppe fick också en fin orkidé, en vit, men där är det så himla stökigt, så den får jag visa en annan gång...det håller med vardagsrummet jag nyligen slängde fram till beskådning. *ler/smiler*
I alla fall.... Min tanke var att visa er denna vackra blomma, men tror ni inte att just idag, denna ena dag på året, kommer min Käre hem med en makalös bukett rosor.
"Den har du förtjänat". Jag blev så himla glad. Jag älskar att få blommor, men min Käre, som ju är en fantastisk man med de starka och svaga sidor män flest har - är inte så aktiv på blomsterfronten. Han är bäst i allafall... Jaja... Men i dag blev det alltså dubbelt upp. Hurra!

ut med de här som kom från trädgården.Och in med de här.
Så nu sitter jag här i blomsterprakten och njuter en liten kaffe. Vilken fin dag!
Hoppas ni också haft det.
4 kommentarer:

ღ Fyra årstider sa...

Vad gulligt med blommor.
Kram Lotta

Solveig sa...

For en vakker orkide! Har ikke mye gult jeg heller, men har plutselig begynt å få interesse for denne fargen igjen. Er det høsten, tro...?
Men du, hva skulle vi nordmenn gjort uten Svenske Ikea?! Der er vi jo flittige besøkende noen og enhver:o) Forstår godt du får hjemlengsel av og til. Jeg har lyst tilbake dit jeg også, selv om jeg bare har vært der på ferie!:o)
Herlige roser-så god en mann du har! Kaffebønner.....har aldri tenkt over at de er vakre, men det ble de jammen her hos deg.
Ha en fin kveld.
Klem fra Solveig

Som mine dager er sa...

Kjære du ... blomster skal man omgi seg med så lenge man kan. Orkideer er jo en av de vakreste blomster og på Ikea kan man kjøpe mange flotte planter til en billig penge. Jeg er heller ikke så veldig glad i gule blomster, men det hender jeg slår til og kjøper fordi blomsten er så fin likevel ;-)

En stor takk til din kjære som kom hjem med roser til deg. Nyt alle de vakre blomstene du har og kos deg med kaffen. Stemningsfulle bilder du viser.

Klem fra Marit

Eirin sa...

En inspirerende blogg for en wannebe når det kommer til hage og interiør. ;-)
Jeg legger deg til min blogg, hvis det er greit for deg, så kan jeg la med inspirere hver dag om så.
Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails