Alla bilder är tagna av mig om inte annat uppges ©Emmas Utsikt

tisdag 22 september 2009

Jag har lökat...

...och då menar jag inte att jag har legat på latsidan - neeeeh.... Jag har planterat lökar, dvs de som jag grävde upp i våras.


Och jo de hade förökat sig så fint. Det är vackert att se hur naturen fungerar och hur det från de vissna fula tulpanerna kommer nytt liv - i flertal. Fantastiskt.


Problemet var ju bara att jag inte hade en aning om vilken lök som var vilken! Jag vet.... jag skulle ha märkt dem, men jag var så säker på att jag skulle komma ihåg. Men minnet har blivit sämre med åren. Undrar hur det är när man blir 70? ....huga.... nåja blommor blir det i allafall...
Det er viktigt att inreda ute också. Eller heter det utreda? Ok ok den var dålig....Jaja..


Då är det bara att sätta sig i soffan och vänta på våren. Eller?


Jo just det, passa på att nuta av de sista blommorna, varför inte där det annars inte luktar rosor?
Och se på den söta vasen. Den har jag ärvt efter mormor som blev hela 99 år! Den värmer mitt hjärta varje gång jag tar fram den. Jag saknar dig mormor, denna buketten är till dig. Det var du som lärde mig att baka, älska trädgård och hur man piskar mattor utan att slita ut sig. Kärlek!

4 kommentarer:

Violetta sa...

Tenk så spennende du får det til våren! I naturen finnes ikke samme fargekrav som ellers, alt passer liksom sammen. Wow, det blir nok lekkert! :) Min mormor ble også 99 år, dvs. hun manglet 14 dager på å fylle 100. De levde nok bedre før, tross arbeid og mye slit.

Anne sa...

Så fine bilder! Virkelig flott:)
Ha ein fin kveld:)

Lisa sa...

Vilken härlig blogg du har, klart du kan bli medlem på SIB,jag har lagt in dig nu. Välkommen i gänget :-)

Kram Lisa

Charlotte sa...

Så fin blogg du har! Veldig fine bilder:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails